Για να τυπώσεις ένα αρχείο pdf, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εντολή εκτύπωσης από τον browser, αλλά από τη γραμμή εικονιδίων του acrobat reader. Εκεί, ακριβώς δίπλα στο εικονίδιο αποθήκευσης, υπάρχει ένα εικονίδιο εκτυπωτή. Στην εικόνα που ακολουθεί φαίνεται πού ακριβώς βρίσκεται:

Εκτύπωση αρχείων pdf

Μια σημείωση για το μέγα πρόβλημα των pdf. Ενίοτε χρειάζεται refresh για να φορτωθούν, διότι ο acrobat reader χάνει την επικοινωνία με τον server! - Μπορείς να βοηθήσεις στο πρόβλημα αυτό;


Ελληνικές γραμματοσειρές unicode για συστήματα Windows, τουλάχιστον μία πολυτονική. Αν χρησιμοποιείς Windows XP είτε μεταγενέστερα, έχεις ήδη ό,τι χρειάζεται.


Ellopos Free Newsletter

Σημείωση για το Newsletter: δεν κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις ανά γλώσσα. Κάθε τεύχος περιέχει όσα προστίθενται σε οποιαδήποτε γλώσσα, έτσι ώστε θα πρέπει κανείς απλώς να προσπερνά όσα είναι σε γλώσσες που δεν καταλαβαίνει. Ενδέχεται μάλιστα κατά περιόδους να μη προστίθενται παρά μόνο ξενόγλωσσα κείμενα. Αν αυτό είναι οχληρό, δεν υπάρχει δυστυχώς άλλη λύση από τη διακοπή της συνδρομής.

 

Κλείσιμο της βοήθειας